Workshop/sommerkurser

Kurser på mit værksted Havnegade 100 A, 5000 Odense C  i sommeren 2018

-2 dags kursus m. vådt i vådt akryl revet kul og akrylspray, lag på lag. 18-19. maj (pinse) fredag kl. 15.00-21.00-lørdag 10.30-16.30.

 

-1 dags kursus i hælde-maleri med “celler”. Lørdag d. 9. juni, Søndag d. 5. August og Lørdag d. 11. August kl. 10.30-16.30

 

-2 dages kursus m. vådt i vådt akryl revet kul og akrylspray, lag på lag. 26.-27. juni,  tirs-ons  10.30-16.30.

 

-3 dages kursus  baggrund m. bl.a. revet kul og akrylspray, lag på lag med vådt i vådt portræt/motiv. 18.-19.-20. juli ons-tors.-fre, kl. 10.30-16.30

 

-2 dages kursus akvarel   26.-27. Juli tors-fre kl. 10.30-16.30

 

-2 dages kursus  vådt i vådt akryl revet kul og akrylspray,, lag på lag. 5.-16. august, onsdag-torsdag 10.30-16.30

 

 2 dage akryl

Der indledes med demonstration af mange forskellige teknikker som i kan arbejde med. Vi arbejder bl.a. med akrylmaling fortyndet med mediums, vand og Floetrol. Der bliver mulighed for bl.a. at: skrabe, hælde, slaske og spraye maling.  Yderligere eksperimenteres der med teknikker med kul, sprit, silikone og vand.                          

Der males lag på lag og malerierne ligger og tørrer til næste dag, hvor der igen er demonstration af hvordan man kan arbejde motiver ind. Vejledningen vil være individuel og få deltagere, derfor er der rig mulighed til at fordybe sig i den enkeltes billedverden og følge processen i maleriet.                                            

Kurset henvender sig både til dig som har malet i mange år og trænger til ny inspiration, og til dig som har brug for et spark i gang med at male, måske for første gang.

Undervisningen foregår i lokaler og udendørs ved mit værksted/atelier på havnen.

Sted: Havnegade 100 A, Indigo Richards atelier og området ved Odense gamle skibsværft.

Udførlig materialeliste udsendes i god tid. 

Pris 2 dage: 1400,-  tilmelding: indigo@cvkweb.dk

 

Hældemaleri med “celler”

1 dags kursus i ‘hælde-maleri’ med pouring medium, Floetrol og celler. Lørdag d. 9. Juni kl. 10.30-16.30

Leg og eksperimenter med “celle-teknikken” Vi arbejder bl.a. med flydende silikone, Floetrol og akrylmaling. Der vil være detaljeret instruktion af de mange spændende muligheder.

Små hold max: 8 deltagere på mit værksted.

Materialeliste udsendes i god tid.

Pris: Kr. 750
Tilmelding: indigo@cvkweb.dk

 

 

Akvarel

Vi leger og eksperimenterer med akvarellens muligheder. Begge dage indledes med demonstration af teknikker. Der vises eksempler på hvordan du bl.a. kan arbejde med revet kul blandet med lim, vådt i vådt og monotopi. Den første dag skal vi helst stå udendørs, men det afhænger selvfølgelig af vejret;-)

På anden-dagen, bruger vi enten overhead, eller du arbejder med fri hånd motiver ind. Jeg laver demonstration på hvordan det kan gøres 🙂 Collage er også en mulighed.

Du kan arbejde frit med dine egne motiver, om de er abstrakte eller figurative. Men jeg vil have nemme og enkle eksempler, du kan arbejde med hvis du har lyst.

Sted: Havnegade 100 A, Indigo Richards atelier og området ved Odense gamle skibsværft.

Udførlig materialeliste udsendes i god tid.

Hold på max 8 elever, så der er god tid til individuelt vejledning 🙂

Pris 2 dage: 1400,- tilmelding: indigo@cvkweb.dk

 

3 dage baggrund med portræt

Der indledes med demonstration af mange forskellige teknikker som i kan arbejde med. Vi arbejder bl.a. med akrylmaling fortyndet med mediums, vand og Floetrol. Der bliver mulighed for bl.a. at: skrabe, hælde, slaske og spraye maling.  Yderligere eksperimenteres der med teknikker med revet kul, sprit, silikone og vand.                          

Der males lag på lag og malerierne ligger og tørrer til næste dag, hvor der er demonstration i at arbejde et portræt/motiv ind på baggrund vådt i vådt.

Vejledningen vil være individuel og få deltagere, derfor er der rig mulighed til at fordybe sig i den enkeltes billedverden og følge processen i maleriet                                           

Kurset henvender sig, både til dig som har malet i mange år og trænger til ny inspiration, og til dig som har brug for et spark i gang med at male, måske for første gang.

Undervisningen foregår i lokaler og udendørs ved mit værksted/atelier på havnen.

Sted: Havnegade 100 A, Indigo Richards atelier og området ved Odense gamle skibsværft.

Udførlig materialeliste udsendes i god tid. 

Pris 3 dage: 1800,-  tilmelding: indigo@cvkweb.dk